There was an error in this gadget

8.7.10

Mashitah l Ikmal : The Honeymooners

Cta tanya " Aku nak pakai baju apa wei..? Aku jawab " Hang pakai ja ALL WHITE.." Then dia tanya " Ikmal nak pakai apa? Aku jawab " ALL WHITE juga okay, baru urban..haha. Janji inai kat tangan ada lg, n jgn dilupa bunga tangan! Photoshoot ni buat kat Langkawi, aku snap dengan my dear fiance, Mr.Hafiz yang ala-ala ALL WHITE juga hari tu. Mematuhi tema..=)
Our BBM :
- Kertas A4
- Tin-tin susu yang sudah dicuci dan diikat dengan riben untuk diikat pada gerek!
Tau dak 'gerek' tu apa? Beskal ler..Enjoice!





7 comments:

  1. Cantek!! Sita pi honeymoon. Ang pi honeymoon gak ker? hehe...

    ReplyDelete
  2. Thanx wei..haha, cta honeymoon aku pon tumpang sekaki gak la..tp aku honeymoon versi terkejaq-kejaq feri, x mcm sita yg diawang-awangan..hahaaaa

    ReplyDelete
  3. Pai, baju akad nikah aku duk bawah katil, xguna dah. Kalo aku jual, agak2 ada org nak beli tak? (recall balik j akad nikah aku yg biru tu) kalo ada, aku nak let go....

    ReplyDelete
  4. Aku datang jenguk sini. Biar tak da post baru, aku tetap jenguk.. Rindu wei.. Dtg umah aku sabtu dpn, aku buat open house

    ReplyDelete
  5. sory weh aku mmg x rajin nk update slalu mcm hng, bj akad hng tu hng pass la kt tunang adam nnt..ahahah..br klasik :P
    sory x dpt p open hse hng,aku kt jb kot time tu,so sorry darl~

    ReplyDelete
  6. sangat cantik...
    kalaulah ....................
    erpp lupa anak dah 4 tak jadilah verangan melainkan kalau enpakwe setuju buat re-gambar perantin2.. ;p

    ReplyDelete
  7. ajak le en pakwe wat gambo perantin lama ala2 baru, ajak anak2 jd pengepit..ok pe..?hehe

    ReplyDelete