There was an error in this gadget

15.2.11

H.o.n.e.y.b.u.l.a.n vII : Imm Fusion Suites, Sukhumvit, Thailand

Just 3 words! STYLISH, ARTISTIC & COMFORT! and cheap too. Itu yang penting! Alam.maya suka browse TripAdvisor untuk dapatkan feedback dari orang yang dah penah pi sana. Tu yang tertawan dan jatuh cinta dengan Imm Fusion ni. Besides,alam.maya thinks the unique design and the colorfullness of the Moroccan style will give reflect to our moods. Especially mood 'orang-orang' yang tengah honeymoon nie. Nasib baik dua-dua orang arts! Betapa warna memainkan peranan dalam kehidupan manusia :)

The main entrance of the hotel. Alam.maya suka sangat dengan detailing and lighting kat entrance nie. The impact of the big wooden door gives an 'extravagant feelings' to the guest. Nanti alam.maya updatekan gambar pintu yang full version punya sebab pintu tu udah ku crop daa..

Can u see the counter? That is the reception counter. Stands in between building, but rich with its own character. Hotel murah yang nampak mewah! Itu yang kita cari :)

A friend of mine, Moon yang komen dekat facebook pernah bagitau yang Eric Leong penah recommend Imm Fusion nie kalau datang Bangkok. Sebab ada style la :)


More piccas after this..tunggu!

7 comments:

  1. Ya, aku tunggu.. aku tgh tunggu ni wei. iNTERNET AKU SLOW NI. bERJAM NI AKU NAK KOMEN SATU KAT SINI POWN.. HUHU

    ReplyDelete
  2. xpa2, hang teruskan menunggu. aku nie pon mujoq intenet laju nie,kalo x hampess gak..:p

    ReplyDelete
  3. Jom USS double couple? tp bila ya? USS via Tune Hotel JB sep cost....

    ReplyDelete
  4. Hi Pait..

    Ingat lagi x? Cantek gambaa...sgt sukee..Bley nnt suggest kt hubby g sini jugak..ehehh

    ReplyDelete
  5. Liza: Owh..serik with Tune H..aku n hubby dh blacklist hotel tu, very bad service..mmg x kena ngn tagline! Neway cuti bln 3 cam best weh..heee

    Mar : Hi mar! lamanye x dengar cerita, hows life? bestnye dh de baby..nama baby chempaka ke? so sweet..jeles nie nk gak satu..huhu

    ReplyDelete
  6. ALAR.. Bln 3 & 5 full. Ganu and Kuching.. :) Ogos?? (Pepandai ja aku... Nanti aku tanya Ari..)

    Psst.. mar mana ni?? kos architecture ke? :P

    ReplyDelete
  7. Liza: Aku pon dok pandai2 jugak nie..x tanya my abg lg,hehe..xpa2 dan nk plan lg nie..slalunya pi truih br jadi! x gitu..?heee

    Weh, mar cos planning la..utm dulu..minah scoot paling comey kat utm..nk bg hint paling besh mcm x sesuai dh la..hehe (benda lama usah dikenang..cewaahhh!!)

    ReplyDelete