There was an error in this gadget

10.2.11

H.o.n.e.y.b.u.l.a.n vI

Its almost seven month! Lama rasanya tak update blog ni. Almaklum la dah memang 'perangai' tak suka update blog. Tapi orang lain ber'blog', gatai nak blog jugak! Haha. So entry kali ni akan melompat sana sini sebab banyak benda nak cerita. So enjoice :)

First entry untuk kali nie pasai 'musim sejuk' lepas kawen. Sejuk? Ye la, sebab asyik nak berkepit je. Honeybulan version one nie di Langkawi.An unplanned honeymoon vacation, trus balik Perlis after reception kat Penang, pergi beli tiket feri, amik pakej tru agent then trus melalui saat-saat yang mendamaikan di sana..mmmmm













4 comments:

  1. Wah, lama betul tunggu blog ko berhupdate. Hupdate lagi, hupdate lagi.... Gambar hari perkahwinan mana?

    ReplyDelete
  2. haha,tu aku kata entry kali nie mmg berceramuk,sbb byk sgt cerita yg nk masuk..tu pon mood nk mai tu jarang2..tunggu na..

    ReplyDelete
  3. semoga berkekalan..dan semoga saat2 manis ini mengukuhkan lagi kasih sayang anda berdua...gambar sgt2 cantik..

    ReplyDelete
  4. atie, tenkiu2..tu gambaq tangkap muat je tu..hehe..hope ur love with pong will last forever gak k..
    p/s: bila nk tambah baby lg?~~~ngeheee

    ReplyDelete